TreKo AS

TreKo AS ble stiftet i 1998 og startet i det små med stakittgjerder og hageprodukter i 2001/2002. Fra starten av som nå tilbys produktene ferdig montert etter befaring, oppmåling og veiledning om best mulig løsning.

TreKo AS har oppnådd å få utmerkelsen Gassellebedrift fra Dagens Næringsliv 4. ganger. I 2007-08-09 og 14. De får analysert alle norske aksjeselskaper på utvikling omsetning, resultat og soliditet. Vi har også AAA-rating i kredittverdighet fra DUN & Bradstreet Norge AS.

Treko AS tilbyr et sortiment trevarer til park, hage og støyskjerming som treffer de fleste behov. Vi er en liten bedrift med stor fleksibilitet, som kan tilby ferdig monterte løsninger. I Oslo, Akershus og Ringerike omegn tilbyr vi kostnadsfri befaring med veiledning på hva som kan passe i det enkelte tilfelle.

TreKo-design

Vi har kontroll på hele prosessen og kan på kort tid omstille oss til nye varianter. Det skjer en gradvis utvikling på vårt standard produktspekter, samtidig som vi kan tilpasse oss de spesielle ønsker og behov kunden måtte ha. Dette gjelder ikke minst på porter og levegger som enten kan leveres som ferdige moduler fra fabrikk eller bygges på stedet med prekappede og malte materialer.

Vi leverer også porter med motordrift og fjernkontroll om ønskelig. Med utrykket TreKo-design mener vi at vi har erfaring, kompetanse og produkter som gir tiltalende og meget solide løsninger for alle typer eiendommer. Vi stiller opp til befaring og gjennomgang av alternative løsninger kostnadsfritt for kunden.

Treko AS har organisasjonsnummer: 979 694 113

Samarbeidspartner Kompisen AS

Vi har et samarbeid med Kompisen AS. De er forhandler av gjerder, porter og levegger, tar befaringer og montering av våre produkter i Mjøsregionen.